Selectie De Hofnar-Bovo Heren1 2019-2020. Foto: Bas van der Bend
Selectie De Hofnar-Bovo Heren1 2019-2020. Foto: Bas van der Bend (Foto: Bas van der Bend)

De Hofnar Bovo heren 1 wint in sfeervol Soest

AALTEN - De Hofnar-Bovo heren 1 trekt met een 3-1 overwinning op Axell Claims/Sovoco heren 1 de winnende lijn door in de 1e divisie.

In de eerste set wist de Hofnar-Bovo al gauw uit te lopen op Sovoco door een hoge service druk en een gigantisch blok neer te zetten. Deze voorsprong werd de rest van de set vastgehouden en zo werd de eerste set dan ook afgesloten met 25-21 winst.

De tweede set leek Axell Claims/Sovoco wakker geschud in het sfeervolle zaaltje in Soest en ging het gedurende de set gelijk op. Tot de zogeheten Bigpoints bleef de stand in evenwicht, maar door de lage foutenlast en wat extra power in de aanval wanneer het er echt om ging wist De Hofnar-Bovo afstand te nemen en deze set met 25-20 te winnen.

De derde set was het De Hofnar-Bovo die wakker geschud moest worden door haar trouwe supporters, ook deze set ging gelijk op tot de zogeheten Bigpoint. Ook de derde set ging met een overtuigende 25-21 naar De hofnar-Bovo.

De vierde set werd zeer matig begonnen, passend kwam De Hofnar-Bovo onder druk te staan en ook de energie in het veld begon een beetje te zakken. Door de dubbele wissel van Jeroen Brockotter wist Bovo het tij te keren. De Hofnar-Bovo, altijd scherp tijdens de Bigpoints wist zich helemaal terug te knokken tot 24-24, maar de afstand was net te groot om de wedstrijd volledig naar Bovo’s zijde toe te trekken.

Het verlies van de vierde set mocht de pret echter niet drukken, want winst is winst en dat moet gevierd worden. Onder het mom van 3-1 geen probleem werd er dan ook uitbundig gefeest in de kantine van Sovoco, waar De Hofnar-Bovo ook zeer welkom ontvangen werd.

Meer berichten