Voorstelling Nachtoelen. Foto: PR
Voorstelling Nachtoelen. Foto: PR (Foto: Toneelgezelschap 't Buurtschap)

Toneelgezelschap t'Buurtschap: Nachtoelen

LINTELO - ’t Buurtschap uit Sinderen treedt op in Kulturhus Lintelo op zaterdag 12 oktober met het toneelspel Nachtoelen. Dat is een vrolijk spel in drie bedrijven, geschreven door August Hinrichs, vertaald en bewerkt door Henk Karstens.

Harm Renting heeft na een hoorzitting in café Brinkzicht niet de kortste weg naar huis genomen, maar is nog even langs het huis van Albert Gruun gegaan. Was hij daar nou maar gewoon langs gegaan, dan was er verder niets gebeurd.. Maar Harm ging zó ver dat Albert en Griet wakker werden. Harm er vandoor, maar op de vlucht verloor hij een schoen en een knoop van zijn jas. Als de politie de volgende ochtend de 'inbraak' in handen neemt volgt de ene verwikkeling na de andere.. Want er zijn een heleboel verdachten, die liever niet willen vertellen waar ze die nacht gezeten hebben...

De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kosten bedragen 7,50 euro per persoon in de voorverkoop en bij de avondkassa 10 euro. Kaarten zijn te reserveren via info@kulturhuslintelo.nl of te koop in het Grand Cafe, kijk voor meer informatie op de website of op Facebook.


www.kulturhuslintelo.nl

Meer berichten