De meiden van Meidenwerk Aalten. Foto: PR
De meiden van Meidenwerk Aalten. Foto: PR

Sterk Meidenwerk

AALTEN - "Wat een lieve, gezellige en talentvolle meiden hebben we in Aalten en omgeving. Sinds september dit jaar zijn wij - Daphne en Sabine - begonnen met het opzetten van het Meidenwerk in Aalten. Inmiddels hebben we alweer twee gezellige, creatieve en smakelijke activiteiten gehad."

Sterk staat voor Samen, Talent, Eigen, Ruimte en Kracht. Meidenwerk is een plek waar meiden van groep 8 en de middelbare school samen kunnen komen, waar hun talenten ontdekt worden of ontwikkeld kunnen worden, waar iedereen zichzelf mag zijn. Een plek waar er ruimte is voor ideeën en ruimte is om te ontwikkelen. "Bij Meidenwerk is iedereen welkom en zetten we iedereen in zijn kracht."

Voor de vele activiteiten die nog op de planning staan, zoekt Meidenwerk meiden die de groep aan komen vullen. "Ben jij fanatiek met spelletjes, of hang je het liefste op de bank voor een goede film? Loop jij straks dapper voorop tijdens de dropping of wil jij jouw organisatie talent inzetten en met ons meedenken over activiteiten die er georganiseerd kunnen worden?" Laat een berichtje achter via meidenwerkaalten@gmail.com of op instagram @sterkmeidenwerk.

Meer berichten