Gezelligheidskoor De Aladna's. Foto: PR
Gezelligheidskoor De Aladna's. Foto: PR (Foto: )

Jubileumconcert koor Aladna's

AALTEN - Het Aaltense gezelligheidskoor 'De Aladna's' bestaat 12,5 jaar. Dat wordt op zaterdag 5 oktober gevierd met een jubileumconcert bij Partycentrum 'Het Noorden' aan de Lichtenvoordsestraatweg in Aalten.

Het concert kent een gevarieerd programma. Nederlands-, Duits- en Engelstalige nummers worden afgewisseld met enkele totaal nieuwe nummers die het koor voor het eerst ten gehore brengt. Tevens worden tijdens deze avond twee optredens verzorgd door de uit zes buurmannen bestaande zanggroep 'De Glazen Boterham'. Deze heren zullen in woonkamersetting gezellige liedjes laten horen. Ook is er deze avond een grote verloting met prachtige prijzen, waaronder een 1 meter grote smart-tv.
De entree bedraagt 5 euro. De bezoekers krijgen een consumptie en een hapje aangeboden. Ook geeft het entreekaartje recht op deelname aan de verloting. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera aan de Bredevoortsestraat, via een e-mail aan info@aladnas.nl of via de website. Het concert begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 23.00 uur duren. De zaal is open om 19.30 uur.

www.aladnas.nl

Meer berichten