Lezing over kankercellen

AALTEN - Het proces van verandering van een gezonde cel in het lichaam tot een kankercel staat op donderdagavond 26 september centraal tijdens een avond in Gezondheidscentrum De Nassau in Aalten.

Het menselijk lichaam bestaat uit miljarden cellen. Iedere cel heeft een eigen taak en houdt daarbij rekening met zijn omgeving. Na verloop van tijd sterft een lichaamscel af, maar voordat dit gebeurt deelt hij zichzelf en neemt de nieuwe cel de functie over. Helaas verloopt dit natuurlijke proces niet altijd zoals gepland, en muteren oude cellen zich soms tot kankercellen. Oncologisch Acupuncturist Jeannette Harbers legt in deze lezing uit welke erfelijke-, externe- en leefstijlfactoren hierbij een rol kunnen spelen en wat er al bekend is over de rol van erfelijke-, externe- en leefstijlfactoren. Ze vertelt over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en deelt haar kennis vanuit jarenlange praktijkervaring, onder meer over wat al bekend is over dit proces en hoe het eventueel (positief) beïnvloed kan worden. Tevens geeft Ellen Bauhuis informatie over het gebruik van natuurlijke suppletie met betrekking tot dit thema.
Gezondheidscentrum 'De Nassau' is gevestigd aan de Nassaustraat 5. De lezing is van 202 tot circa 21.30 uur, en de deuren gaan om 19.30 uur open. Toegang gratis, maar aanmelden is gewenst vanwege het beperkt aantal plaatsen. Dat kan via www.acupunctuuraalten.nl onlineafspraken maken, lezing kanker, of tel. 06-38210204

Meer berichten