Mantelzorgcafé in Aalten

AALTEN - Het maandelijkse Mantelzorgcafé in Aalten is op dinsdag 24 september. Het tref- en informatiepunt voor mantelzorgers wordt deze keer gehouden bij ''t Noorden' (Lichtenvoordsestraatweg 44). Belangstellenden kunnen er van 10.30 tot 12 uur terecht.

Iedereen die een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé met de consulent als gastvrouw. Zij ontvangt de deelnemers met koffie en thee en beantwoordt vragen. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar zij ervaren het ook als 'er even tussenuit zijn'.
Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee worden aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten op de website, via tel. 0544-820000 of e-mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten