Jong en oud aan de slag op Techniekdag in Bocholt

BOCHOLT - Een dag voor jong en oud om te ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Dat is de Techniekdag Bocholt op zaterdag 21 september, die voor de derde keer wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden samen met bedrijfsleven en onderwijs. Bedrijven en opleidingen presenteren zich op deze dag met verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Techniek is overal in huis, op school, het ziekenhuis en alle denkbare plekken. In de computer, in een lantaarnpaal, een tafel en zelfs in een boterham. Achter al deze dagelijkse dingen zitten vakmensen. Op de Techniekdagen laten regionale bedrijven uit onder andere bouw, elektrotechniek, industrie, zorg en ICT zien wat het inhoudt om in de techniek te werken en hoe leuk dit kan zijn. Doel is jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de technologie.
Op onderstaande website is alle informatie te vinden over de verschillende activiteiten: proefjes doen, leuke dingen maken, op onderzoek uitgaan en programmeren. Kinderen, ouders, geïnteresseerden: iedereen is welkom op deze publieksdag in Berufskolleg Bocholt-West (Schwanenstrasse 19-21). De dag is van 10 tot 16 uur te bezoeken.

www.techniekdag.nl

Meer berichten