Boek Bezield Erfgoed komt uit

BREDEVOORT - Het boek Bezield Erfgoed van Jos Wessels komt zaterdag in de winkels. Het boek, waarin straten en monumenten in Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en buurtschappen in woord en beeld worden beschreven wordt op vier momenten uitgereikt aan de mensen die er vooraf op ingetekend hadden. De auteur zal daarbij aanwezig zijn.

De eerste presentatie is op zaterdag 14 september van 12 tot 14 uur in de Koppelkerk in Bredevoort. Een dag later kunnen intekenaars hun bestelde boek van 12 tot 14.30 uur ophalen in het Grenslandmuseum Dinxperlo, en van 15 tot 17 uur in het Onderduikmuseum Aalten. Op dinsdag 17 september is de laatste presentatie, eveneens in het Onderduikmuseum, van 19.30 tot 21 uur. Op de afhaalplaatsen is ook gelegenheid om boeken bij te kopen voor de huidige prijs van 29,95 euro.
Vanaf 14 september is Bezield Erfgoed ook op een groot aantal plaatsen te koop. In Aalten bij het Onderduikmuseum, de boekhandels Messink en Prinsen, de Readshop/Meneer Kees en de Primera. In Dinxperlo bij het Grenslandmuseum, de VVV, Boekhandel de Readshop/Heezen en de Jumbo. In Bredevoort is het boek te koop bij 't Grachthuys, de VVV en de Spar. De prijs is overal 29,95 euro.

Meer berichten