Alphacursus Aalten en omgeving

AALTEN - Er gaat weer een populaire Alphacursus van start binnenkort. Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. In circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekt men wat het christelijk geloof inhoudt. Vragen stellen en praten met andere deelnemers over boeiende onderwerpen. Tienduizenden mensen volgen inmiddels deze cursus in Nederland. Ook internationaal is het een succes.


De Alpha is een oriëntatiecursus over levensvragen en over het christelijk geloof. De deelnemers zijn zeer divers en in de leeftijdscategorie van 19- 89 jaar. Men kan mensen ontmoeten en samen vragen en ideeën bespreken in een open, vriendelijke en informele setting.


Hoe werkt het? Alpha begint om 18.30 uur met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten is er een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten. Alpha is helemaal gratis.

Locatie
Men komt elf zondagavonden en een weekend bij elkaar. Voor de avonden wordt er gebruik gemaakt van het gezellige wooncafé Iets Anders Makelaars, Hoekstraat 9 te Aalten. De teamleden en de inleiders van Alpha komen uit verschillende kerken en gemeenten. De eerste zondag vindt plaats op 22 september. Voor meer informatie en aanmelding kan men de website bezoeken.


www.alphacursusaalten.nl

Meer berichten