Heerlijk ravotten in de natuur. Foto Picasa
Heerlijk ravotten in de natuur. Foto Picasa

Start laagseizoen recreatiegebieden Achterhoek en Liemers

REGIO - Honden zijn binnenkort weer welkom op de recreatieplassen in de regio, die worden geëxploiteerd door Leisurelands. Op dinsdag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands gelegen in de Achterhoek en Liemers, te weten Rhederlaag, Stroombroek, Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2020. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Vertier en plezier
De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike.

Parkeerpas slechts 32,50 euro
De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2020, is nu extra voordelig te bestellen via de webwinkel op www.leisurelands.nl. Voor slechts 32,50 euro is deze parkeerpas te koop die geldig is op achttien recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op is op. Een dagkaart kost in het laagseizoen 3,00 euro.


www.leisurelands.nl

Meer berichten