Maan. Foto: Dario & Misja
Maan. Foto: Dario & Misja (Foto: Dario & Misja, Dario & Misja)

Maan en Dirty Daddies grote publiekstrekkers bij kermis Hofnar

AALTEN - Aan het programma zal het wederom niet liggen; de Hofnar trakteert het publiek tijdens het Aaltens Volksfeest op geweldige acts en artiesten met als grote blikvangers Maan en de Dirty Daddies.

Onder de noemer 'Welkom in de feesttent' zal van donderdag 12 t/m zondag 15 september de Hofnar hét decor zijn voor vier dagen volksfeest en kermis. Het begint met de traditionele 'tribute-donderdag', waarvoor De Hofnar de beste Bon Jovi show heeft weten te strikken. Onder de noemer 'A night with Bon Jovi' wordt speciaal voor deze eerste kermisavond het uit Italie afkomstige 'Bad Medicine' ingevlogen voor een avond vol met alle grote hits van deze grote rockband. Van 'Lay your hands on me' tot 'Dead or alive', van 'Bed of Roses' tot 'Living On A Prayer', alle krakers komen voorbij en worden de zaal ingepompt met een forse dosis energie en 'attitude'. Entree is deze avond gratis en de deuren van de Hofnar gaan om 21.00 uur open.

Vrijdagavond
De Daredevils komen uit dezelfde stal als de Dirty Daddies en zorgen voor minstens zoveel spektakel en show. Op de Zwarte Cross speelden ze de haringen bijna uit de megatent en bewezen ze klaar te zijn voor het echte grote werk: de Kermis bij de Hofnar. Als een donderslag bij heldere hemel knalt deze powerband door de geluidsbarrière en laat daarbij een groot spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.
En als de kruitdampen zijn opgetrokken, dan stapt local hero, DJ Roy Vultink achter de draaitafel met Hofnars eigen 'Terug naar Toen'- show. Ook deze avond is de entree gratis. De deuren gaan om 21 uur open.

'Maan'-dag
De 'kermiszaterdagavond' van de Hofnar is door de jaren heen uitgegroeid tot een echte danceparty: feest met een hoofdletter 'F'. En dat zal deze editie niet anders zijn met als dampende afsluiter de Buren van de Brandweer. De avond wordt geopend door 'rising star' mr Jailhouse Jimmy en de hoofdact deze zaterdag is één van de meest populaire zangeressen van dit moment, Maan. Kaarten voor deze avond kosten 7 euro (excl. Fee) en zijn online te bestellen via de site van de Hofnar. De deuren gaan ook deze avond om 21.00 uur open.

Supersunday
Al twee jaar op rij maakten ze van kermiszondag 'SUPERsunday' en er was ook geen enkele reden om ze dit jaar niet weer naar de Hofnar te halen: de finale van kermis 2019 is voor 'The Dirty Daddies'. De enige coverband die op eigen kracht AFAS uitverkocht en als afsluiter aantrad op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. Sinds hun komst naar Aalten is de zondag uitgegroeid tot hét hoogtepunt van vier dagen kermis in de Hofnar. Dit zevenkoppige orkest raast al ruim zes jaar door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feestexplosie. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme afgevuurd, omgeven door een arsenaal aan special effects.
En als de Dirty Daddies van het podium stappen worden de volumeknoppen nog één keer vol opengedraaid voor de traditionele afterparty met feest-dj J'roen. De Hofnar gaat deze zondag om 14.00 uur open. De kaarten voor de Dirty Daddies zijn uitverkocht en de afterparty (vanaf 18.00 uur) is gratis toegankelijk.

www.hofnaraalten.nl

Meer berichten