Nieuwe seniorenclub in Aalten

AALTEN - Er is een nieuwe seniorenclub in Aalten opgezet door enkele oud-leden van het opgeheven Romienenkoor. De club heeft als naam 'Ontmoet Ons' gekregen. Iedere week komt men in het Romienendal in Dale bijeen, op donderdag van 15 tot circa 17 uur.

De initiatiefnemers proberen een wisselend programma te bieden met onder meer een muzikale middag, koersbal, eten in 't Romienendal, een 'praottaofel' en spelletjes.
Op donderdag 5 september is de eerste officiële middag met muziek van Harmonicaclub Corle. Entree voor niet-leden is 5 euro per persoon met een gratis kopje koffie of thee. Twee keer per maand wordt er koersbal gespeeld, hiervoor dient men lid te zijn van de seniorenclub.
De eetmiddag is op de derde donderdag van de maand, hiervoor dient men zich een week van te voren voor op te geven. Ook hier zijn kosten aan verbonden.
Op 31 oktober staat er een opfriscursus rijvaardigheid gepland, hiervoor vraagt de club ook een bijdrage in de kosten voor niet-leden. Inmiddels hebben er zich al 21 leden opgegeven. Er zijn nog meer leden welkom, en dat mogen uiteraard ook mensen zijn die niet in Dale wonen. Meer informatie geven Riek Vreman, tel. 0543-461370 en Hannie Heusinkveld tel. 0543-471901.

Meer berichten