Gery Groot Zwaaftink. Foto: PR
Gery Groot Zwaaftink. Foto: PR (Foto: )

Volop Kunst en Cultuur tijdens laatste AaltenDag

AALTEN - Naast al de culturele activiteiten tijdens alle AaltenDagen als: Muziek in de grote Kerk; de Pop-up boekenmarkt; een bezoek aan het Nationaal Onderduikmuseum en de prachtige wandeling langs alle Kunst in de winkels in het centrum van Aalten, is de laatste AaltenDag speciaal cultureel getint: Gery Groot Zwaaftink, troubadour in hart en nieren, doet Aalten aan.

In opdracht van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers en in het kader van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, trekt troubadour Gery Groot Zwaaftink deze zomer rond met zijn woonwagen om op verschillende plaatsen in de Achterhoek verhalen te vertellen en liedjes te zingen. In dit kader doet Gery ook Aalten aan, tijdens de laatste AaltenDagen van Streek. Tijdens de drie optredens zal het publiek kunnen genieten van sagen en legendes, verhalen, afgewisseld met liedjes, muziek en anekdotes, dit alles geënt op de cultuur(geschiedenis) en identiteit van de Achterhoek(er).
Tijdens de laatste AaltenDag op donderdag 22 augustus zal om 16:00 uur, 17:00 uur en om 18:00 uur een optreden zijn, achter op de parkeerplaats van Hengeveld Bikecenter. In samenwerking met het Grand Café van Marga Klompé wordt hier een theateropstelling gemaakt.


www.aaltendagen.com

Meer berichten