De expositie Kunstroof toont werk van particulieren. Foto: PR
De expositie Kunstroof toont werk van particulieren. Foto: PR

Kunstroof in Koppelkerk

BREDEVOORT - Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk in Bredevoort ziet is afkomstig uit een museumcollectie of van de kunstenaar zelf. Vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Dit najaar wil de Koppelkerk deze 'private kunstschatten' een podium bieden.

Als men zelf een lievelingskunstwerk heeft, dat geschikt zou zijn voor de expositie, kan men zich aanmelden. Een kunstwerk met een bijzonder verhaal is een pre. Het bijzondere verhaal kunnen de werknemers van de Koppelkerk vervolgens vertellen aan de bezoekers.

Naast particuliere kunstliefhebbers zijn ook bedrijven van harte uitgenodigd om één of meerdere kunstwerken aan te melden voor de expositie. Kunstwerken uit alle periodes zijn welkom. Uit de bonte verzameling inzendingen zal een selectie worden gemaakt.

De 'Kunstroof' zal van oktober tot en met december te zien zijn in de Koppelkerk in Bredevoort. Alle kunstwerken zijn verzekerd tijdens de expositie.Men kan zich (met afbeelding en informatie) via www.koppelkerk.nl/kunstroof. Aanmelden kan tot 10 september.

Meer berichten