Gratis bridgeworkshop in De Hofnar

AALTEN - Op maandagavond 23 september houdt de Aaltense Bridge Club een gratis workshop Kennismaken met Bridge. Deze activiteit vindt plaats in evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 in Aalten, van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Jacqueline Voordouw via 06-48864998 of jcmvoordouw@hotmail.com. Wie op het laatste moment nog besluit om te komen, is ook van harte welkom.

De avond bestaat uit twee delen. Eerst legt een gediplomeerd bridgedocent met behulp van een PowerPointPresentatie de basisregels van Minibridge uit. Na de pauze gaat men onder begeleiding van ervaren bridgers zelf aan de slag om het geleerde meteen in praktijk te brengen.
Men krijgt hierdoor een goede eerste indruk van dit leuke kaartspel dat het geheugen traint en nieuwe sociale contacten bevordert.

Wie besmet raakt met het bridgevirus, kan zich aan het eind van de avond opgeven voor de beginnerscursus. Hiermee legt men de basis voor een tijdverdrijf waar men de rest van z'n leven veel plezier van kunt hebben.


www. nbbclubsites.nl/club/7501

Meer berichten