Ook fraaie decoraties worden gemaakt en getoond. Foto: PR
Ook fraaie decoraties worden gemaakt en getoond. Foto: PR (Foto: )

Eerste lustrum voor combi ruil- en hobbybeurs

AALTEN - Op de eerste zaterdag van september, dus 7 september, is voor de vijfde keer de ruilbeurs - oftewel de curiozamelbeurs - gecombineerd met een hobbybeurs in De Hofnar, aan de Polstraat in Aalten.

Het is een combinatie van standhouders met de producten van hun creatieve hobby's en standhouders met hun verzameling waar ook ruilmogelijkheden zijn. Mensen die denken dat ze iets bijzonders thuis hebben liggen en daar meer over willen weten , kunnen op deze zaterdag zeker terecht voor meer informatie. Denk bijvoorbeeld aan oude munten, aan postzegels of ansichtkaarten. Dan zijn er boeken, zowel oude streekromans en verzamelseries zoals Suske en Wiske, maar ook boeken met informatie over de eigen geboortestreek
Verder is er een gevarieerde hobbybeurs die dit jaar in het teken zal staan van zelf iets uit proberen.
Er wordt vaak gevraagd op een beurs hoe de techniek van het kaartje is, of van het houtsnijden, of van het werken met servetten, werken op glas of op kaarsen, kortom: een grote variëteit aan hobby's en technieken. Op deze dag is er gelegenheid om aan te schuiven bij de standhouder en het uit te proberen.
De combibeurs vindt plaats op zaterdag 7 september in De Hofnar, Polstraat te Aalten, van 10.00 uur tot 16.00 uur. De entree is een euro per persoon; kinderen tot 12 jaar gratis.
Wie meer informatie wil over de ruilbeurs, kan terecht bij Hans Ubbing, tel. 0543-520532, en over de hobbybeurs geeft Maria van Eerden graag meet informatie, via. tel. 0543-565265.

Meer berichten