Ondanks het frisse weer genoten de toehoorders van het concert. Foto: Kristel te Bokkel
Ondanks het frisse weer genoten de toehoorders van het concert. Foto: Kristel te Bokkel (Foto: )

Fris tuinconcert Aaltens Christelijk Mannenkoor bij Beth San

AALTEN – Ook dit jaar trad het Aaltens Christelijk Mannenkoor op in de beweegtuin van Beth San. Het jaarlijkse concert ging ondanks het frisse weer op afgelopen maandag 8 juli gewoon door.

Door Kristel te Bokkel

Hoewel het koud en winderig was, ging het jaarlijkse tuinconcert van het Aaltens Christelijk Mannenkoor door. Bij Beth San in de beweegtuin verzamelden bewoners en anderen zich om naar het koor te luisteren. Met een extra deken voor de oudere mensen was het goed vol te houden.

Onder leiding van Susanna Veerman, dirigente en pianiste, vertolkt het koor verschillende liederen. Niet alleen Nederlandstalig, ook Engels- en Duitstalige liederen komen aan bod. Tijdens 'Between Heaven and Earth' breekt zelfs de zon nog even door.
Ook de samenzang wordt niet vergeten. Zo worden de nummers 'Droomland' en 'Tulpen uit Amsterdam' uit volle borst meegezongen.
Rianne Wassink, medewerker bij Beth San, bedankt het koor voor het prachtige optreden. "Ondanks het ietwat koude weer hebben de bewoners en anderen van het optreden genoten. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!"

Meer berichten