Tijdens de bijeenkomst Sensire luistert
Tijdens de bijeenkomst Sensire luistert (Foto: Sensire communicatie)

Sensire Luistert in Aalten en Dinxperlo

AALTEN - Klanten en medewerkers van Sensire gingen afgelopen maand met elkaar in gesprek over de manier waarop zij de zorg ervaren.

Sensire doet haar klanten een belofte: Het geluk van de klant. Dat motiveert de medewerkers. "Wij laten onze klanten het leven leven zoals zij dat willen. Ondanks beperkingen. Naar eigen wens, eigen gewoonten en in de eigen omgeving. Om hier een bijdrage aan te leveren, hielden we voor onze klanten in Aalten en Dinxperlo een Sensire Luistert bijeenkomst", aldus de medewerkers van Sensire. Deze middagbijeenkomst vond plaats in het Dorpshuus IJzerlo.

“Luisteren naar onze klanten, dat is wat we doen,” zegt Mayke Navis, wijkverpleegkundige Aalten. “Daarom vond ik het ook zo super om veel van onze klanten terug te zien en te horen." Erna Uenk, wijkverpleegkundige Dinxperlo voegt hier aan toe: “Voorafgaand aan de bijeenkomst werd aan alle klanten persoonlijk gevraagd wat er goed gaat binnen Sensire, wat er verbeterd zou kunnen worden en of er onderwerpen zijn waarover men in gesprek zou willen. En dat gesprek, dat hebben we gevoerd.”

“Wat doet een klant zelf, waar ondersteunen de collega’s van Sensire bij en wat is belangrijk in het dagelijks leven. Een kleine greep uit de onderwerpen waarover we met elkaar in gesprek zijn gegaan,” aldus Mayke. Erna: “Een ander mooi onderwerp: Op welke manier is de zorg minder belastend en kan Sensire toch ondersteunen? Dan hebben we het over zorg op afstand (denk aan: personenalarmering, beeldzorg en een Medido). Privacy is en blijft een actueel onderwerp bij klanten. En ook bij ons, daar besteden we onderling veel aandacht aan. Alles wat we gehoord hebben bespreken we verder in ons team en geven we door aan de organisatie. Op deze manier kunnen we aansluiten bij wat de klant gelukkig maakt in het dagelijks leven, waarbij hij zo min mogelijk afhankelijk is van de zorg.”

Meer berichten