Spreekuur Opvoedadvies in de bieb

Maril van Steenbergen. Foto: Tanja Bouwhuis Fotografie & Ontwerp
Maril van Steenbergen. Foto: Tanja Bouwhuis Fotografie & Ontwerp (Foto: )

AALTEN - Op donderdagmorgen 27 juni verzorgt Maril van Steenbergen van Praktijk Marilkindercoach weer een opvoedspreekuur in de Bibliotheek Aalten.

Maril van Steenbergen legt uit: "Het lijkt wel of we niet meer durven op te voeden, regels stellen, grenzen bewaken. Ouders vinden het lastig en willen hun kinderen graag tegen alles beschermen. Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Een ander kan je precies vertellen hoe het moet maar de praktijk is anders. In al die boeken en tijdschriften gaat het net niet over jou. Iedere ouder wenst het beste voor zijn of haar kind. Meestal lukt dat ook, maar soms loop je tegen dingen aan waarbij je hulp kunt gebruiken van iemand die met je meedenkt. Je hebt net dat steuntje in de rug nodig. Ben je ouder van een kind, in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, en zit je kind niet lekker in zijn of haar vel , maak je je als ouder ongerust en wil je daar graag eens vrijblijvend met iemand over praten? Kom dan naar het spreekuur in de bibliotheek. Waar loop je tegen aan en wat zou je graag willen (veranderen)voor je gezin? Door de antwoorden op die vragen te bespreken, hoop ik dat ik een aantal ouders op weg kan helpen."
Ouders krijgen in ieder geval een tip mee. Wie zich aanmeldt, krijgt in elk geval een half uur tijd om te praten met Maril. De gesprekken zijn gratis, en Maril houdt geen registratie bij en is gehouden aan beroepsgeheim.
Maril is in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10, van 10.00 tot 11.30 uur op de donderdagen 27 juni en ook nog op 18 juli. Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek.


www.marilkindercoach.nl

Meer berichten