Beachsoccer: sportief en gezellig. Foto: PR
Beachsoccer: sportief en gezellig. Foto: PR (Foto: )

Beachsoccer op Sportpark Zuid

AALTEN - Vrijdagavond 28 juni om 18.30 uur wordt het startschot gegeven voor de zevende editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer. Het event vindt plaatst op het vernieuwde multifunctionele Sportpark Zuid.

Dit jaar hebben zestien heren- en zes damesteams zich ingeschreven voor het toernooi. De teams hebben weer alles uit de kast getrokken om met een zo bijzonder mogelijke teamnaam deel te nemen aan het toernooi. Denk aan: Tottenham Hutspot, FC Linksbuitenadem, Standaard Buik en Bitterbal's. De wedstrijden worden gespeeld op twee beachvelden van 25 bij 34 meter.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 28 juni om 18.30 uur. De laatste wedstrijd van die dag wordt gespeeld om 21.00 uur en dan wordt er een gezellige zomerse avond van gemaakt. Zaterdag 29 juni om 11.00 uur wordt het toernooi hervat en de finale wordt gespeeld om 15.45 uur. Vanaf circa 16.00 uur barst het feest los.
Naast de sportieve prestaties staat het toernooi in het teken van gezelligheid. Vanaf het grote terras waar parasols, picknickbanken en statafels staan, kunnen de wedstrijden bekeken worden waarbij tegelijkertijd de lekkerste summerbeats uit de speakers vloeien. Tevens is er een horecagelegenheid voor een lekker drankje en wordt er op de zaterdag een barbecue gehouden. Voor de kleinste bezoekers is er onder andere een springkussen geregeld. Mocht het net als afgelopen jaar weer echt warm worden, dan wordt er gezorgd voor de nodige verkoeling.n
Zaterdag 29 juni, vanaf 16.00 uur sluiten de heren van Phalcon (DJ Thomas Bussink en Alex Plattél) het toernooi af met een knallend feest. De entree is uiteraard gratis en iedereen is welkom om het toernooi feestelijk af te sluiten.

Nog plek voor één herenteam
Er is nog plek voor één herenteam. Inschrijven kan via www.ad69.nl/382/beachsoccer-inschrijving.

Meer berichten