Een volle zaal genoot van Irene van der Aart. Foto: PR
Een volle zaal genoot van Irene van der Aart. Foto: PR (Foto: )

Achterhoeks Kunstcafé succesvol in Winterswijk

AALTEN/WINTERSWIJK - Voor hen die een kaartje wisten te bemachtigen was het afgelopen dinsdag 4 juni een top-avond! De conférence van Irene van der Aart en de muziek gemaakt en gezongen door Mindel & Marcel Smid was erg succesvol.

Vooraf had men de mogelijkheid om op een zonovergoten terras te eten bij de Gulle Smid in Winterswijk. De tuinzaal was geheel uitverkocht en nadat de ruim tachtig aanwezigen een plekje hadden gevonden kregen zij een huiskamervoorstelling op maat. Irene van der Aart wist het publiek in no time aan het lachen te brengen door te vertellen over haar ervaringen en de verschillen tussen het wonen in de Achterhoek en Amsterdam.
Na afloop van deze voorstelling kwam de muzikale kwaliteit van de familie Smid om de hoek kijken. Tijdens deze zwoele zomeravond werd er nog een lange tijd na gepraat op het terras over deze avond van het Achterhoeks Kunstcafé.
De eerstvolgende avond bij het Achterhoeks Kunstcafé is op 3 september en dan weer in Café Schiller te Aalten met een kunstenaarsduo uit de Achterhoek.


www.achterhoekskunstcafe.nl

Meer berichten