De kinderen genoten van de afsluitende middag. Foto: PR
De kinderen genoten van de afsluitende middag. Foto: PR (Foto: )

AZSV voetbalschool genoot van seizoenafsluiting

AALTEN - De AZSV voetbalschool heeft het seizoen afgesloten met een bijzonder evenement. Op de woensdag voor Hemelvaart brachten de voetballers met broertjes, zusjes en enkele ouders een bezoek aan De Neeth in Barlo.

Na een eerste verkenning van de diverse speelmogelijkheden en het werk op een boerderij, was het tijd voor het buikschuiven op het groene zeep plastic. Voor enkele enthousiastelingen was de baan bijna te kort. Daarna konden de kinderen 'trekkersurfen'. Eén groep mocht op een doek meeliften dat door een trekker werd voortgetrokken en twee andere groepen mochten hen vanaf de zijkant nat spuiten met waterpistolen en een waterslang. De kinderen hadden de grootste lol. De middag werd afgesloten zelfgebakken pannenkoeken en die gingen er prima in na een enerverende middag. Sommige kinderen waren die middag nog getuige van de geboorte van een kalfje.
Zo kwam er een eind aan het seizoen 2018-2019 waarin we alle leiders en trainers onder leiding van een deskundige Remco van Leeuwen de spelertjes de beginselen van het voetbal bijbrachten, waarbij vooral plezier voorop stond.
Eind augustus, begin september zijn er weer nieuwe kinderen welkom bij AZSV voetbalschool.

Meer berichten