Het was een gezellige boel bij De Ahof tijdens de meidenavond. Foto: PR
Het was een gezellige boel bij De Ahof tijdens de meidenavond. Foto: PR (Foto: )

Beauty-avond en fotoshoot van Meidenwerk Aalten

AALTEN - Een avondje op stap met je vriendinnen in een veilige omgeving, dichtbij huis, samen met vele andere meiden. Afgelopen vrijdag 17 mei was het zover. Toen vond de eerste beauty-avond met fotoshoot plaats, georganiseerd door het jongerenwerk van Figulus Welzijn en een groep enthousiaste meiden.

Enkele maanden geleden is Figulus Welzijn gestart met het Meidenwerk in Aalten. Een groepje van vijf meiden van 13 en 14 jaar is onder begeleiding van een stagiaire gestart met deze gezellige groep. De meiden hebben de intentie om naast hun gezellige maandelijkse avonden ook activiteiten te organiseren voor alle andere meiden uit Aalten. De eerste activiteit was de Beauty-avond met fotoshoot bij De Ahof. Voor deze avond hebben de meiden Vanessa Wassink als fotograaf benaderd en Nicol Klein Nijenhuis voor make-up en hair design. Nadat de organiserende meiden hebben geflyerd op Schaersvoorde voor deze avond, waren er zestien deelnemers. De meiden kregen uitleg van Nicole over make-up en haren stylen. Daarna mochten ze zichzelf met alle meegebrachte spullen zo mooi mogelijk maken voor de echte fotoshoot. Er was een ruimte ingericht waar de mooiste kiekjes werden geschoten. Het was een gezellige boel bij de Ahof.

Wie tussen de circa 19 en 27 jaar is, en het leuk vindt om als begeleidster leuke avonden en activiteiten met deze enthousiaste meiden te organiseren, is van harte welkom als leidster van deze groep. De meiden ontmoeten elkaar maandelijks bij De Ahof en willen graag nog vaker activiteiten organiseren. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Meer berichten