Lucky. Foto: PR
Lucky. Foto: PR

Amivedi

AALTEN/LINTELO/IJZERLO - In Lintelo wordt aan de Gendringseweg poes Zwarte vermist, ze is een zwart/witte poes van anderhalf jaar oud, heeft een witte snuit/bef en pootjes en draagt een bandje met een wit balletje. Op de Gendringseweg is een cypers/bruin gestreepte kater gevonden, de kater heeft brede strepen. In IJzerlo wordt op de Stokkertweg kater Rat vermist, hij is een wit/rode kater van vier jaar oud, heeft rode vlekken op zijn lijf en is rood bij de oren, heeft een rode staart en draagt twee bandjes, hij is gecastreerd.

Kater Lucky wordt vermist in Aalten in de Stationsstraat, hij is een zwart/witte kater van een jaar oud, is zwart rondom één oog en heeft een zwarte neus, zwarte bovenkant en zwarte staart, hij is gecastreerd en gechipt.

Op 't Slaa, ook in Aalten, is een poes gevonden, ze is wit met een paar cypers/grijs gestreepte vlekken, heeft een bruin vlekje op de neus en draagt een roze bandje.
In de Karel Doormanstraat in Aalten is een jong konijntje gevonden, ze is lichtbruin met wit en heeft hangoortjes.
In Bredevoort wordt kater Henkie vermist in de Boterstraat, hij is een grijs/witte kater van twee jaar oud, een Pers, is wit in de snuit, heeft een witte borst en voorpoten en een dikke pluimstaart, hij is gechipt en gecastreerd.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.

Meer berichten