Vriendencafé op 24 mei

AALTEN - Op vrijdag 24 mei is er weer een Vriendencafé, net als elke vierde vrijdag van de maand. Wel even opletten: het Vriendencafé is deze keer niet in het Museumcafé, maar in Ontmoetingscentrum De Dam aan de Damstraat 4-1 in Aalten, van 19.30 tot 22.00 uur.

Het Vriendencafé is echt iets voor mensen die alleen, alleengaand of single zijn, die zich wel eens alleen voelen, die alleen op stap moeten, die het lastig vinden om nieuwe contacten te leggen, en die 25 jaar of ouder zijn en nieuwe vrienden en contacten zoeken.
Tijdens het Vriendencafé kan iedereen allerlei mensen met verschillende achtergronden, interesses en leeftijden ontmoeten, om samen leuke dingen te gaan doen. Het Vriendencafé is geopend op 24 mei van 19.30 tot 22.00 uur, en is dit keer dus in De Dam. Deelnamekosten voor het Vriendencafé zijn twee euro persoon, inclusief een kop koffie of thee.

Barbecue
Op deze vrijdag kan men zich ook aanmelden voor de barbecueavond tijdens het Vriendencafé van vrijdag 28 juni. Ook die bijeenkomst is in De Dam aan de Damstraat. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro. Aanmelden kan in het Vriendencafé van 24 mei, maar ook per e-mail aan vriendencafeaalten@gmail.com, vóór 21 juni.

Meer berichten