Het podium van de GUV Businessrun 2018. Foto: Dick Lubbers
Het podium van de GUV Businessrun 2018. Foto: Dick Lubbers (Foto: Dick Lubbers)

Bedrijfsleven steunt 19e GTM-loop volop

Bedrijfsleven steunt GTM-loop volop

AALTEN - De organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop doet al jaren met succes een beroep op het bedrijfsleven om het evenement financieel en materieel te steunen. Ook voor de 19de editie ging men weer de boer op en de respons was bijzonder groot. Tientallen bedrijven en middenstanders uit Aalten en omgeving hebben toegezegd om een steentje bij te dragen en kozen een sponsorpakket. Vele anderen ondersteunen het evenement met producten in natura, stellen gratis materiaal beschikbaar, of schenken waardebonnen.

De uitgebreide sponsorbijdrage van de GTM-Loop, biedt de organisatie de mogelijkheid om de hardloopwedstrijd verder te professionaliseren en kwalitatief door te groeien. In het centrum zal een prachtige hardlooparena worden opgebouwd, compleet met een uitgebreide finishstraat, waar de atleten na afloop worden opgevangen, kunnen herstellen met sportdrank en fruit en op adem kunnen komen.

Het bedrijfsleven komt daarnaast ook sportief nog volop in actie. Een recordaantal teams heeft zich inmiddels ingeschreven voor de GUV Businessrun. Deze wedstrijd maakt deel uit van de 5 kilometerloop. Teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers, de allen afzonderlijk in actie komen. Een gedeelte van het inschrijfgeld wordt door de organisatie geschonken aan een maatschappelijke instantie en in dit geval is dat het GUV Goede Doelen Fonds.

Meer berichten