Flød. Foto: Marcel Krijgsman
Flød. Foto: Marcel Krijgsman (Foto: )

Flød treedt op in de Koppelkerk

BREDEVOORT - De band Flød zoekt met dwalende drieklanken en akoestische instrumenten de kracht van de stilte op. Zondagmiddag 5 mei treden ze op bij de maandelijkse Koppelsessies van de Koppelkerk in Bredevoort.

In een besneeuwde autorit naar huis werd Flød geboren: vier jonge muzikanten besluiten dwalende drieklanken te gebruiken om de grandeur van de leegte op te zoeken. Het resulteert in een harmonische samenvoeging van dromerige folk en close harmony, meeslepend als een stille Scandinavische sneeuwvlakte.

Flød bestaat uit Manon Nijenhuis (zang en dwarsfluit), Viviënne de Wolff (zang en piano), Wietse Leenders (gitaar en piano) en Erik Peters (zang en trompet). Allen afkomstig uit de buurt van Didam, troffen de muzikanten elkaar op het Liemers College. Hoewel ze de de Liemers verruilden voor de grote stad, bleef hun band bestaan. Flød treedt zondag 5 mei op tussen 15.00 en 17.00 uur in het Boekencafé van de Koppelkerk. Toegang is gratis, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Het concert is op zondag 5 mei van 15.00 tot 17.00 uur in de Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort. Als entreeprijs wordt een vrije gift gevraagd.

Meer berichten