AZSV H4 en H9 poseren met Kevin Wiggers voor shirtsponsor steakhouse Vivaldi. Foto: Mirte van Schepen
AZSV H4 en H9 poseren met Kevin Wiggers voor shirtsponsor steakhouse Vivaldi. Foto: Mirte van Schepen (Foto: unknown)

Steakhouse Vivaldi sponsort AZSV H9 en H4

AALTEN – Twee herenteams van AZSV spelen de komende tijd in shirts van steakhouse Vivaldi uit Miste. Voor H9 heeft relatiebeheerder Siep van Schepen Vivaldi bereid gevonden om shirtsponsor te worden. Omdat enkele mannen van AZSV H4 bij het steakhouse werken, en dit elftal nog geen shirtsponsor had, heeft de eigenaar van het steakhouse, Kevin Wiggers, besloten om ook dit team aan de naam Vivaldi te verbinden. Beide teams zijn blij met de nieuwe shirts. Als blijk van waardering kreeg Kevin Wiggers een boeket bloemen aangeboden.

Op een kille zaterdagochtend nam een groot deel van het vierde en negende elftal van AZSV plaats voor de voorgevel van steakhouse Vivaldi voor het fotomoment. Na de fotoshoot gingen de voetballers naar sportpark Villekamp om hun competitiewedstrijden af te werken. Beide teams bleven op deze middag puntloos. H9 verloor met 0-2 van OSC 2, H4 moest genoegen nemen met een nipt verlies van koploper DTS, eindstand 3-4.

De entourage van steakhouse Vivaldi is indrukwekkend. Bij binnenkomst valt meteen de bruine beer op en de kerstboom die op kop aan het plafond hangt. Een enorme open haard, de open keuken, de vele klokken aan de wand, behang met grote bloemen, de houten tafels lijken versleten, de vloer ligt bezaaid met pelpindadoppen, gekleurde lampjes boven de lange bar, achter een tafel met beelden bevindt zich een podium met zitplaatsen. Steakhouse Vivaldi biedt veel mogelijkheden voor besloten feestjes, de nieuwe saloon is daar zeer geschikt voor. Vivaldi biedt allerlei activiteiten, zoals human bowling, klootschieten, handboogschieten en levend tafelvoetbal. Groepen vanaf tien personen kunnen ervoor kiezen om zich tegen een zacht prijsje te laten ophalen met één van de Vivaldi bussen.

Meer berichten