Beachsoccer op Sportpark Zuid. Foto: PR
Beachsoccer op Sportpark Zuid. Foto: PR (Foto: )

Inschrijving zevende editie Open Aaltens Kampioenschap beachsoccer

AALTEN - Onlangs is de inschrijving voor alweer de zevende editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer gestart. Het toernooi vindt plaatst op vrijdagavond 28 en

Dit jaar wordt het toernooi voor het eerst gehouden op het eind vorig jaar opgeleverde multifunctionele Sportpark Zuid. Het sportpark ligt er fantastisch bij en de organisatie van het beachsoccertoernooi kijkt er dan ook naar uit om alle teams, spelers, vrijwilligers en toeschouwers te ontvangen in het laatste weekend van juni.

Er is plek voor maximaal 24 dames- en herenteams. Een team bestaat uit vier veldspelers en een keeper (plus wisselspelers). De wedstrijden worden gespeeld op twee GUV BOVO beachvelden met een afmeting van 25x34 meter. Een wedstrijd duurt negen minuten. Er wordt gespeeld met de officiële speelbal van het NK Beachsoccer. De kosten per team bedragen vijftig euro.

Naast de sportieve prestaties staat het toernooi met name in het teken van gezelligheid. Tijdens de wedstrijden vloeien de summerbeats uit de speakers, is er een horecagelegenheid en wordt er een barbecue georganiseerd. Voor de kleinste toeschouwers is er een springkussen geregeld. Mocht het net als afgelopen jaar weer echt warm worden, dan wordt er gezorgd voor de nodige verkoeling.

Zaterdagavond 29 juni, vanaf 20.00 uur sluit DJ Thomas Bussink het toernooi af met een knallend feest! De entree is uiteraard vrij en iedereen is welkom om het toernooi feestelijk af te sluiten.
Wie wil meedoen, kan inschrijven via www.ad69.nl/382/beachsoccer-inschrijving.

Meer berichten