Vals Plat in de Prinsenfesthalle

BREDEVOORT - De beste dialectrock komt van Normaal, Jovink en Bökkers, vindt een handjevol Bredevoortse muzikanten. Zij gaan op zaterdag 20 april het beste van deze bands spelen; ze hebben zich verzameld onder de naam Vals Plat en staan te popelen om 'onmundig te knappen'.

Vals Plat bestaat uit: Ronald van der Sligte en Jarno Dibbets op zang, Arjan Schreurs en Henri Smit op gitaar, Boris ten Dam op drums en Pieter Veldkamp op bas. Zij spelen in de Prinsenfesthal aan de Winterswijksestraat 65 in Bredevoort. Aanvang 21:30 uur en entree gratis. De hal is vanaf 20:30 uur geopend. Er kan alleen betaald worden met contanten; er is geen pin aanwezig.

Deze editie kent net als de vorige keer ook een blagenconcert. Op deze zaterdag van 16:00 uur tot 18:00 uur is er volop vertier voor de jongste muziekliefhebbers. Kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes en uiteraard hun ouders høken met dezelfde opzet als in de avond. Ook kunnen ze naar wens geschminkt worden!
Vanaf 16:00 uur staat Ronny Kempers met zijn foodtruck 'Ronny's' voor de liefhebbers klaar. Ook zal hij 's avonds aanwezig zijn om iedereen te voorzien van een heerlijk stukje vlees.

Meer berichten