Fort Fiësta op Loud & New in Harreveld. Foto: PR
Fort Fiësta op Loud & New in Harreveld. Foto: PR

Fort Fiësta komt naar Sjoksfestival

AALTEN – Lichtenvoordenaar Pim Adema, alias Pim Pam Pompen, komt met een groep Dj's en Mc's onder de naam Fort Fiësta een show verzorgen bij de 28ste editie van het Sjoksfestival. Op DJ stage wordt een Fort opgebouwd van waaruit de Dj's hun kunsten vertonen. Improviseren en interactie met het publiek zijn de sleutels voor een fantastische avond.

Door Karin Stronks

Pim is enthousiast over zijn werk. Hij legt uit: "We draaien nooit een vast repertoire, in principe bepaalt het publiek wat we gaan doen, wat vinden zij leuk, waar reageren mensen het best op, daar gaan we vanuit. Maar er zit wel een lijn in de muziek, we beginnen rustig en bouwen het op, elk volgende nummer is beter, sneller, harder en dan begint de opbouw opnieuw. De hele avond keihard stampen is voor festivals, dat gaan we hier in Aalten niet doen!"

Adema vervolgt: "Op het Sjoksfestival lopen mensen van alle leeftijden rond, al deze bezoekers willen een fantastische avond beleven. We draaien dan ook van alles door elkaar heen, House, Urban, hier en daar een klassieker van ABBA, maar een goede gitaarplaat komt ook gewoon voorbij. Naast ons Fort Fiësta team komen ook Aaltense Dj's draaien, het is hartstikke leuk om met deze lokale helden samen te werken!"

Pim Adema is fulltime entertainer, hij kan samen met zijn team drie totaal verschillende totaalconcepten neerzetten. "Het is gewoon fijn om een avondvullend programma met vier of vijf man te doen. Je wisselt elkaar af en hebt zelf ook dikke lol op zo'n avond. Dat werkt super! Via Gilbert van Zolingen kwam ik hier bij het Sjoksfestival terecht, we hopen samen met de locals een geweldige happening te presenteren voor iedereen, voor alle leeftijden!"

De 28ste editie van het Aaltense Sjoksfestival is dit jaar voor het eerst een tweedaags festival. Op vrijdag 24 mei treden twee tributebands op, Rondje Doe Maar en Bad Medicine, de steengoede Bon Jovi coverband uit Italië. Zaterdag 25 mei staan diverse Dj's op Hoge Blik. Vrienden van Aalten Live en de superband Jetset Live geven hun concerten op de Markt. Het publiek kan twee avonden genieten in het centrum van Aalten, desgewenst op zaterdag vooraf gebruik maken van het Sjoksdinerarrangement.


Facebook: Sjoksfestival
www.sjoks.nl

Meer berichten