Twee avonden over geloofsopvoeding georganiseerd door Zuss

AALTEN - Zuss organiseert twee bijeenkomsten over geloofsopvoeding, die plaatsvinden op maandag 1 en maandag 15 april in de Westerkerk aan de Hogestraat in Aalten.

Zuss is een initiatief van enthousiaste vrouwen uit Aalten die verlangen om samen op te trekken in het Koninkrijk van God, dit over kerkmuren heen.Zij willen elkaar ontmoeten, bemoedigen en versterken, maar ook uitreiken naar vrouwen die Jezus nog niet kennen. Het jaar door willen zij verschillende leuke activiteiten organiseren.

Al lange tijd leeft het verlangen binnen Zuss, om samen te komen met andere moeders rondom het thema geloofsopvoeding. Geloofsopvoeding thuis, in het gezin. De organisatoren vertellen: "Daarom hebben we de avonden ook God@home genoemd. Geloofsopvoeding is niet iets wat we kunnen uitbesteden. We mogen het onze kinderen zelf voorleven. Wat een geweldig voorrecht. En wat lastig soms."

Eén van de moeders vertelt: "Ontroerend was het, om te zien, hoe onze twee zoons van 11 en 10 jaar voor hun kleine zusje van 6 gingen bidden toen ze een nachtmerrie had gehad. Wat een zegen, dat ze er dan voor elkaar zijn en weten dat ze bij God terecht kunnen!"

Onderwerpen die nog meer aan bod zullen komen op de God@home-avonden zijn: Wat wil ik doorgeven aan mijn kind? Hoe bid ik met mijn kind? Waardevolle handreikingen voor gezinsmomenten en wat kan helpend zijn bij het lezen van de bijbel?
Moeder van jonge kinderen of van tieners, allemaal zijn ze welkom op de God@home-avonden. De avonden duren van 20.00 tot 22.00 uur en binnenlopen kan vanaf 19.30 uur. Voor informatie en aanmelding kunnen moeders terecht op de website.


www.zuss.nu

Meer berichten