Dansen met Magali. Foto: Kristel te Bokkel
Dansen met Magali. Foto: Kristel te Bokkel (Foto: )

Ondernemende vrouwen van Aalten maken er een feestje van

AALTEN – In het centrum van Aalten zijn veel ondernemende vrouwen actief. Vol passie en met veel liefde runnen zij hun bedrijven. Afgelopen vrijdag werd dat getoond tijdens de open dag bij de ondernemende vrouwen van Aalten.

Door Kristel te Bokkel

Veel van de winkels in Aalten wordt (mede) gerund door vrouwen. Om dat aan het publiek kenbaar te maken werd de open dag bij de vrouwen van Aalten georganiseerd. Deelnemende winkels boden speciale acties of organiseerden activiteiten. Zo kon bij juwelier Meerdink een hangertje met eigen tekst gemaakt worden en kwam DanzArte bij een aantal winkels langs voor een dans met de allerkleinsten.

Ondanks de regenachtige dag werden workshops en winkels goed bezocht. Bij Broeder&Zuster kon door kinderen een muffin versierd worden. Aan de tafels waren alleen lachende gezichten van de kinderen te zien. Kayra Ertunc, mede-eigenaar van Broeder&Zuster vertelt: "Het is een erg leuk initiatief. Vanochtend kwamen er al veel kinderen langs voor de workshop en ik ben ook erg benieuwd naar vanavond. Dan bieden we karnemelksesaus. Wellicht dat het volgend jaar, met iets beter weer, zelfs nog leuker is."

Ook bij Meneer Kees werden verschillende workshops georganiseerd. Roeel Arentsen-Lawant vertelt stralend: "Ik vind het vandaag echt heel erg leuk. Er is veel opkomst bij de workshops die we georganiseerd hebben. Vanochtend voor de kinderen en vanavond voor de volwassenen. Het is leuk om een aanleiding te hebben om dit soort dingen te organiseren. Anders komt het er eigenlijk niet van, nu wel."


 

Meer berichten