Excelsior Barlo in Love

BARLO - Op zaterdag 23 maart houdt Chr. Muziekver. Excelsior Barlo het jaarlijkse voorjaarsconcert. Samen met de slagwerkgroep belooft Excelsior de toehoorders een avond vol liefde, romantiek en natuurlijk muziek. het concert vindt plaats in 't Romienendal, Aladnaweg 3 in Aalten. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.

Excelsior in Love is dit jaar het thema van het voorjaarsconcert. Love? Ja, liefde dus, verliefdheid.
Er is natuurlijk de liefde voor muziek. Liefde voor marsmuziek, voor concertmuziek, liefde voor samen muziek maken. Misschien wel liefde voor een bepaald instrument. Maar er is meer.
Er zijn binnen onze vereniging door de jaren heen namelijk al heel wat liefdeskoppels ontstaan. Een verliefdheid tussen twee muzikanten die opbloeide op de repetitieavonden op donderdag. Een trouwdienst van twee leden, onder muzikale begeleiding van Excelsior. En ook dit jaar nog een nieuwe muzikale roman, met de naderende bruiloft van twee leden.

Natuurlijk is de liefde ook een terugkerend thema in de muziek. Zowel klassieke muziek als popmuziek door de jaren heen gaan over de liefde. Liefde, Love, Liebe, Amore, wereldwijd gaat muziek over de liefde.
Om de liefde te vieren, zal Excelsior op 23 maart een kleine greep laten horen uit het grote oeuvre aan muziek over de liefde.

Meer berichten