De Hofnar-Bovo dames 1. Foto: Bas van der Bend
De Hofnar-Bovo dames 1. Foto: Bas van der Bend (Foto: Bas van der Bend)

Goed spel dames De Hofnar-Bovo blijft zonder beloning

AALTEN - Goed en scherp spel van de De Hofnar-Bovo dames 1 heeft afgelopen zaterdag niet kunnen zorgen voor een revanche op de nummer 6 op de ranglijst, LEDnovate Esch Stars dames 1 uit Vasse. De Aaltense volleybalsters hadden hun thuisduel met 4-0 verloren, en ook nu zat er niet meer in dan slechts één puntje: 3-1.

De dames waren erop gebrand om beter spel te laten zien in Vasse en begonnen scherp aan de eerste set. De Hofnar-Bovo liet zien dat er flinke stappen zijn gezet sinds de vorige wedstrijd tegen deze tegenstander. De hele set ging gelijk op, maar werd uiteindelijk toch afgemaakt door Esch Stars (25-22). Ook in de tweede set zorgde het goede spel van De Hofnar-Bovo voor spanning. Opnieuw ging het gelijk op en de Aaltense dames konden goed meekomen door een goede verdediging. Helaas trok Esch Stars wederom aan het langste eind, want de set ging verloren met 25-23.
De derde set ging opnieuw gelijk op, tot halverwege, toen Esch Stars een voorsprong behaalde en die wist uit te bouwen tot 25-17. Toch waren de dames erop gebrand om punten mee naar Aalten te nemen, dus begonnen ze weer scherp aan de vierde set. Het niveau van de eerste en tweede set werd teruggevonden en nu kon De Hofnar-Bovo het wel afmaken: 27-29. De dames pakten daarmee een punt, maar achteraf gezien hadden dat er nog meer kunnen zijn.
De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Rijssen, tegen Rivo Rijssen dames 2. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander, thuis, werd gewonnen met 3-1, maar Rivo heeft in eigen huis de kans om jong talent te lenen van een team in een hogere divisie. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Meer berichten