Foto:

Goede prestaties acrogymnasten Athos

AALTEN - Maar liefst vijf leden van de Aaltense gymnastiekvereniging Athos mogen deelnemen aan de districtsfinale acrogym. Zij kregen dat voor elkaar bij hun tweede plaatsingswedstrijd van dit seizoen, op 9 maart in Ede.

Ilse Wassink en Rosanna Lohuis waren de eerste turnsters die voor Athos in actie kwamen in de categorie dames paar D senior. Zij lieten een strakke oefening zien en konden dan ook tevreden zijn met hun prestatie. De teams Verena Pamboer, Nelleke Houwers en Naomi Lohuis & Nienke Nijman, Britt te Winkel en Nanne Luimes lieten in de categorie dames groep D senior ook mooie oefeningen zien. Verena, Nelleke en Naomi behaalden zelfs een bronzen medaille en plaatsten zich hiermee voor de districtsfinale.
Irene Houwers en Naomi Helmink, uitkomend in de categorie dames paar C senior, turnden twee sterke oefeningen, te weten een balansoefening en een dynamische oefening. Deze leverden hen de tweede prijs op. Ook zij plaatsten zich hiermee voor de districtsfinale.
Het duo Marlou Rave en Nikee Assink konden wegens ziekte niet meedoen, maar op grond van hun goede prestaties eerder in het seizoen zijn zij eerste reserve voor de districtsfinale in de categorie dames paar D senior.

Meer berichten