Vacatures Bredevoort Schittert

Vacatures Bredevoort Schittert

BREDEVOORT - Bredevoort Schittert is al jaren een goed bezocht lichtfestijn eind september en is tevens één van de grootste evenementen binnen de gemeente Aalten. Om dit evenement verder te kunnen professionaliseren is men op zoek naar diverse personen die willen ondersteunen in verschillende commissies. Door alle werkzaamheden op te delen in kleinere functies, probeert men de belasting voor de vrijwilligers zo laag mogelijk te houden.

Zo is men op zoek naar mensen die ons willen helpen met:

Sociale media: het plaatsen van passende berichten op en het onderhouden van alle sociale media voor en tijdens ons evenement.

Website: Het onderhouden en actueel houden van de website.

PR- en sponsorcommissie: Meedenken over het op de juiste wijze promoten van onze thema’s vanuit een PR- of marketingachtergrond; teksten schrijven en redigeren; werven van sponsoren in samenwerking met het huidige team.

Programmaraad: Meedenken over en invullen van het programma aan de hand van het gekozen thema.

Leden Decoteam: Het invullen en aankleden van de 'lege plekken' op het festivalterrein aan de hand van het gekozen thema.

Naast mensen voor bovengenoemde vacatures, is men altijd op zoek naar personen die hun handen uit de mouwen willen steken. Dat kan door aan te sluiten bij een bouwgroep, de werkgroep, de bordenzetters, de horecacommissie of door te helpen met allerlei hand- en spandiensten tijdens het evenement. Iedereen die Bredevoort en Bredevoort Schittert een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

Iedereen die wel wil helpen, of die vragen heeft over de verschillende vacatures, kan contact opnemen via voorzitter@bredevoortschittert.nl of bredevoortschittert@gmail.com.

Meer berichten