Workshop Mandala tekenen in bieb Aalten

AALTEN - Kim Aarts (Kim & Zo Creations) geeft op donderdag 21 maart een workshop Mandala tekenen in de Bibliotheek Aalten.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier wil ontspannen. Er is geen tekenervaring nodig, het gaat om het creatieve proces, het plezier en de ontspanning.
Mandala betekent in het Sanskriet cirkel of wiel, wat weer symbool staat voor oneindigheid en voor alles wat leeft. De cirkel beschermt en geeft een gevoel van veiligheid, begrenzing en rust. Het tekenen van een mandala geeft innerlijke rust en mogelijk een betere kijk op jezelf. Tijdens deze workshop vertelt Kim Aarts wat mandala tekenen inhoudt en gaat zij dieper in op kleurbetekenissen. Iedereen gaat zelf een mandala tekenen en creatief uitwerken.
De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Aalten op donderdagavond 21 maart van 20.00 tot 22.00 uur. De kosten zijn voor leden vijf euro en voor niet-leden 7,50 euro. Inschrijven is verplicht en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

.

Meer berichten