Linda Luiten in haar vernieuwde mannenmodezaak Pepper-8 Menswear. Foto: Kristel te Bokkel
Linda Luiten in haar vernieuwde mannenmodezaak Pepper-8 Menswear. Foto: Kristel te Bokkel (Foto: )

Nieuwe look voor Pepper-8 Menswear

AALTEN - Pepper-8, de mannenmodezaak aan de Peperstraat, heeft een nieuw interieur gekregen. In een lang weekend verzorgde eigenaar Linda Luiten de re-styling van de winkel met hulp van vrienden en familie.

Door Kristel te Bokkel

"Na tien jaar met hetzelfde interieur vond ik het wel tijd voor iets fris. Even wat nieuws," aldus Linda Luiten, eigenaar van Pepper-8. Een paar dagen lang werd er geklust in de winkel, samen met vrienden en familie. "Op zaterdag om 17.00 uur sloot ik de winkel en stonden meteen de hulptroepen al klaar. Woensdagochtend wilde ik weer open en dat is gelukt. Allemaal hebben ze hard gewerkt om dat te kunnen realiseren."

Niet alleen heeft de winkel een fris laagje verf gekregen, ook werden er nieuwe schappen op maat gemaakt. De paskamers werden wat ruimer en ook kreeg de toonbank een nieuwe plek. "De toonbank staat nu aan de andere kant van de winkel. Nu oogt, en is, de winkel wat ruimer."

Door de extra ruimte kon Luiten het toch al ruime merkenpakket, met merken als Petrol Industries, Noize Amsterdam, Lee jeans, Kultivate, MOD jeans en Dstrezzed, uitbreiden met New in Town en Indicode. Maten gaan van s tot en met xxxl.

Linda Luiten nodigt uit: "Iedereen is van harte welkom om het resultaat te komen bekijken."

Meer berichten