De accommodatie, die tweede van Nederland werd. Foto: PR
De accommodatie, die tweede van Nederland werd. Foto: PR

'Kom in de Bedstee' tweede van Nederland

WINTERSWIJK – Met een 9,7 van het publiek en ruim 200 stemmen werd groepsaccommodatie Kom in de Bedstee Winterswijk de nummer twee van Nederland. Dianne Schutte: "Dit is echt de kers op de taart."

Door Kristel te Bokkel

Begin februari hoorde Schutte al dat Kom in de Bedstee Winterswijk regiowinnaar van heerlijkehuisjes.nl is geworden. Dat ze afgelopen 26 februari, tijdens de landelijke finale, de zilveren award in ontvangst mocht nemen had ze niet verwacht. "Dat is wel echt de kers op de taart. Dat is waar je het voor doet."

Ruim 400 andere huisjes liet Kom in de Bedstee Winterswijk achter zich. "We zijn in Aalten begonnen met Kom in de Bedstee en hebben intussen drie huisjes. Voor onze groepsaccommodatie in Winterswijk hebben we deze prijs gekregen," aldus Schutte.

"Wat dit huisje zo bijzonder maakt is dat het puur in de natuur staat. Er is een goede dynamiek tussen het huis en de natuur. Het bos hoort erbij. Veel mensen staan daar van te kijken. Ik zelf vind het echt de parel van de Achterhoek.'

Op de vraag wat nog meer bijdraagt aan de uitverkiezing, antwoordt Schutte: "Iets wat wij bijvoorbeeld altijd doen is een persoonlijk ontvangst. Ook ligt de slaapmuts al klaar. Daarnaast is elke bedstee voorzien van een thema. Het gaat ons echt om de beleving. De 9,7 komt ook van mensen die het hebben meegemaakt. Het begint met die glimlach."

Samen met haar ouders runt Schutte Kom in de Bedstee. Inmiddels hebben zij drie huisjes en is de vierde in de maak. Dat staat voor bijna zestig bedden die verhuurd kunnen worden.


www.komindebedstee.com

Meer berichten