'Baas boven Baas', bijzonder poppentheater voor de allerkleinsten. Foto: Max Verstappen
'Baas boven Baas', bijzonder poppentheater voor de allerkleinsten. Foto: Max Verstappen ( )

Bijzonder poppentheater in museum

AALTEN - In het Nationaal Onderduikmuseum vindt op donderdag 7 maart van 14.00 tot 15.00 uur de bijzondere voorstelling 'Baas boven Baas' plaats voor de allerkleinsten.

Op een voor jonge kinderen (vanaf 5 jaar) aantrekkelijke manier, wordt een aansprekende en visueel aantrekkelijke voorstelling geboden. Op een speelse manier komen vragen aan de orde als:
Wat gebeurt er als iemand ineens de baas over je speelt? Je mag niet meer zeggen wat je wilt zeggen. Je mag niet meer doen wat je wilt doen. En dan? Ren je weg? Ga je erin mee? Of durf je er tegenin te gaan?

Geboden wordt een verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is. Een spannend verhaal met gelukkig een goede afloop.

'Baas boven Baas' is tot stand gekomen in opdracht van de Stichting Musea en Herinneringscentra en wordt mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van het vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg). De entree voor kinderen is 1 euro, begeleiders gratis. Opgave: info@onderduikmuseum.nl of telefonisch 0543-471797.
 

Meer berichten