Foto:

Toneelvereniging LUKAS brengt 't Kon hier wel spoken

AALTEN - Ook dit jaar gaat toneelvereniging LUKAS weer een hilarisch stuk opvoeren, en wel op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in gebouw Elim. Er is gekozen voor het stuk: 't Kon hier wel spoken, een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede.

Het speelt zich af in een eeuwenoud kasteel dat al die tijd in het bezit van de adellijke familie van Freutenbeum geweest is. Om het vele onderhoud te bekostigen is de baron een hotel begonnen, maar het wil nog niet zo lopen. Om toch wat meer klandizie te creëren helpt hij het gerucht de wereld in dat het in het kasteel spookt.
Hier komen natuurlijk allerlei gasten op af, zoals bijvoorbeeld het medium Cherrie, een ooit beroemde filmster met haar personal assistent, een nietsvermoedend stel dat een romantisch weekend weg is en een fotograaf van een roddelblad. Gelukkig kan de baron rekenen op de hulp van zijn goeie ouwe butler James met al die drukte.
De spelers voor dit jaar zijn: Wilco Vreman, Peter Timmers, Liesbeth Duenk, Henriëtte Helmink, Cato Nijman, Hermen Ligterink, Bas Gleis, Hannah Westervelt, Jannie de Bruin. De regie is in handen van Wiljo Brusse en het souffleren wordt verzorgd door Saskia Heijnen. De voorverkoop start op vrijdag 15 februari bij meneer Kees. De kaarten kosten 7,50 euro per stuk inclusief koffie/thee. De zaal gaat open om 19.30 uur, de voorstelling start om 20.00 uur.
 

Meer berichten