Sunset Travelers. Foto: PR
Sunset Travelers. Foto: PR (Foto: )

Sunset Travelers bij LSAmusic

AALTEN - LSAmusic heeft de Sunset Travelers uitgenodigd voor een concert, met als special guest Eric van Dijsseldonk. Het concert is op zondag 17 februari vanaf 15.00 uur in Oerkroeg Schiller.

Sunset Travelers is een heerlijke Roots-band die een smakelijke 'Gumbo' bereidt met muzikale ingrediënten uit het Diepe Zuiden van de VS. Denk dan bijvoorbeeld aan Memphis-Soul, de Rhythm & Blues en Boogie uit New Orleans. Maar ook Blues uit Mississippi en Americana, waarin vele stijlen weer samen komen.
Op het podium staan vijf ervaren muzikanten, die al ruimschoots hun sporen hebben achtergelaten in de Nederlandse popmuziek. Een aantal van hen speelden al vaker in andere bands bij Schiller en werden altijd zeer gewaardeerd. De bezetting van Sunset Travelers staat
garant voor een heerlijke muziekmiddag, gebracht door enthousiaste musici.
En bij LSAmusic staat er zelfs een 'de Luxe'-formatie op het podium: gitarist Eric van Dijsseldonk ( van onder andere The Revolvers). Downsouth dus deze middag met swingende grooves, tranentrekkende pareltjes en echte blues stompers, gebracht met een tomeloze inzet en liefde voor deze muziek. Veel eigen nummers maar ook Hank Williams, Ry Cooder, Chuck Berry, Don Covay, The Band, Dr. John en Fats Domino komen voorbij.
De line-up: Roel Spanjers - zang, Hammond orgel & piano; Richard van Bergen - zang en gitaar; Nico Heilijgers – basgitaar; JJ Goossens – drums; Eric van Dijsseldonk.

De entree voor LSA-donateurs en -sponsoren is uiteraard gratis. Voor de overige muziekliefhebbers zijn er e-tickets te bestellen via de website www.lsamusic-aalten.nl, voor tien euro per persoon. .Er is geen losse kaartverkoop aan de zaal.

Meer berichten