Hans Hartemink (links) en Martijn van Dijk met de cheque voor de Stichting Vrienden van Estinea. Foto: PR
Hans Hartemink (links) en Martijn van Dijk met de cheque voor de Stichting Vrienden van Estinea. Foto: PR

Cheque van Paastoertocht voor Vrienden Estinea

AALTEN - Op vrijdagavond 25 januari overhandigde voorzitter Martijn van Dijk namens Stichting Paastoertocht een cheque met het fantastische bedrag van 500 euro aan Henk Hartemink, voorzitter van Stichting Vrienden van Estinea. De overhandiging vond plaats tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van Stichting Paastoertocht. Een gezellige avond, gesponsord door Harm Takke Tweewielers, speciaal bedoeld voor iedereen die zich belangeloos inzet voor de jaarlijkse MTB-fietstocht waar veel fietsliefhebbers op tweede paasdag aan deelnemen.

De voorzitter van stichting Vrienden van Estinea bedankte het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Paastoertocht voor hun positieve inzet en verzekerde hen dat het geschonken bedrag een goede besteding gaat krijgen.
De Paastoertocht zal ook dit jaar weer gehouden worden op tweede paasdag, maandag 22 april. Wie een steentje wil bijdragen in de organisatie, vooraf of op de dag zelf, kan zich per e-mail aanmelden via paastoertocht.nl@gmail.com. Martijn van Dijk neemt dan contact op voor verdere afspraken.

Meer berichten