Enge Buren. Foto: PR
Enge Buren. Foto: PR (Foto: Enge Buren pr)

Enge Buren naar Lintelo

LINTELO - De Enge Buren komen naar het Kulturhus in Lintelo. Ze bestaan al bijna 25 jaar, en toch kent niet iedereen ze. Wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat op 23 maart garant voor een onvergetelijk avondje uit.

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. Ze zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.
De voorstelling begint om 20 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro, aan de zaal 20 euro. Voorverkoop in het Grand Café van het Kulturhus. Reserveren is mogelijk via info@kulturhuslintelo.nl. Voor meer informatie zie de website.

www.kulturhuslintelo.nl

Lees ook

Meer berichten