Dames 1 De Hofnar Bovo verliest

AALTEN - Het eerste damesteam van De Hofnar-Bovo heeft de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft verloren. Tegen het eerste damesteam van Twente'05 konden de Aaltense dames het verschil niet maken. Het werd 4-0.

Op 12 januari waren de Aaltense dames, na wat rust te hebben gepakt en te hebben getraind tijdens de winterstop, er weer klaar voor. Om half vier mochten ze in Enschede aantreden tegen Twente'05. In de eerste set keek de Hofnar-Bovo al gauw tegen een achterstand van 12-6 aan. Er heerste onrust in het veld door een flink aantal ballen die telkens vanuit het naastgelegen veld de wedstrijd verstoorden. De dames van De Hofnar-Bovo bleven desondanks strijden. Ze kwamen nog erg dichtbij maar uiteindelijk ging de eerste set ging naar Twente'05 (25-17). De tweede en derde set verliepen beter. De dames konden door servicedruk en beter spel een tijd meekomen met de dames van Twente'05. Helaas ging het moeizaam aan Bovo-zijde toen het er echt op aan kwam. Ballen werden niet afgemaakt of er zat een goede verdediging onder waardoor ook deze twee sets naar de dames van Twente'05 gingen. Eindstand tweede set: 25-21 en derde set: 25-20.
Daarna waren de dames erop gebrand om de vierde set te pakken en toch een punt mee naar Aalten te nemen. Het ging lang gelijk op en er werden mooie ballen geslagen. Ook de servicedruk was er, maar door een te hoge foutenlast aan de kant van De Hofnar-Bovo tijdens de laatste punten ging ook deze set met een stand van 25-21 naar de dames van Twente.
Volgend weekend spelen de Aaltense dames weer een thuiswedstrijd. In de sporthal is Rabobank Orion Volleybal Doetinchem dames 2 te gast. De wedstrijd begint om 16 uur.

Meer berichten