Bovo-heren beginnen 2019 goed

AALTEN - De start van de tweede helft in de competitie is voor de mannen van De Hofnar-Bovo goed verlopen. In Nijmegen werd tegen Heyendaal heren 1 een 1-3 zege geboekt.

Het Aaltense team begon goed aan de eerste set met een voorsprong van 0-4 en won deze vol overtuiging dankzij verschillende goede serveseries (18-25). In de tweede set wist Bovo de concentratie te behouden. Ook deze set werd met gemak binnengehaald met een eindstand van 17-25. In de derde set slaagde De Hofnar-Bovo er niet in veel punten uit te lopen op Heyendaal. Tot bij een 17-21 voorsprong Jansen aan de serve kwam. Die zette een geweldige serie neer waardoor Bovo met 17-25 de set pakte.
In de vierde set wist het Nijmeegse team zichzelf te herpakken met een alles-of-niks-service en een diagonaalspeler die de lege ruimtes bij Bovo wist te vinden. De Aaltense mannen bleven in deze set achter Heyendaal aanlopen met een constante achterstand van 2 à 3 punten. Deze set ging verloren met een stand van 25-21. Ondanks die laatste set speelde De Hofnar-Bovo onder leiding van coach Brockotter een goede pot.
Volgende week staat voor de heren een thuiswedstrijd op het programma. Met als tegenstander de Rebellen, tegen wie ze nog wat goed te maken hebben.

Meer berichten