Internationale Cafés op nieuwe locatie

AALTEN - De afgelopen maanden is een team vrijwilligers van de Internationale Cafés en Figulus Welzijn druk bezig geweest om het gebouw van de van de voormalige peuterspeelzaal/sportcentrum aan de Damstraat een flinke opknapbeurt te geven. Het gebouw heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen en is inmiddels al volop in gebruik. Iedere maandagmorgen en donderdagmorgen wordt er in het voorste lokaal Internationaal Café gehouden, de kledingruilwinkel 'Mooi voor Nop' en het Doorgeefhuis hebben er een mooie ruimte ingericht, Figulus Welzijn en Vluchtelingen Werk Nederland houden er spreekuur en er worden ook al diverse andere activiteiten op welzijnsgebied gehouden.

Iedereen met een buitenlandse achtergrond die graag Nederlanders wil ontmoeten of meer van de Nederlandse taal leren, is van harte welkom bij de Internationale Cafés. Het adres is: Damstraat 4 i. De koffie staat er klaar iedere maandagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur (Vrouwencafé) en iedere donderdagmorgen van 10 tot 12 uur (Internationaal Café). Kinderen kan men gerust meenemen, er is een leuke speelhoek voor ze ingericht. Ook iedereen die het leuk vindt om mensen met een buitenlandse achtergrond te ontmoeten is van harte welkom om mee te doen. Loop gerust eens een keer binnen.
De Internationale Cafés zijn een initiatief van de Werkgroep Ontmoeting & Integratie Aalten ( info@ontmoetingenintegratie.nl).

Meer berichten