Jong klassiek talent bij Café Cultuur

Maaike Hupperetz. Foto: PR
Maaike Hupperetz. Foto: PR

IJZERLO - Carlos de Vries en Maaike Hupperetz verzorgen op zondag 20 januari op uitnodiging van Café Cultuur een concert op boerderij Wessel aan de Kruisdijk 9 in IJzerlo, aanvang 12.00 uur, inloop vanaf 11.30 uur.

Carlos de Vries en Maaike Hupperetz studeerden beide in 2017 af op het conservatorium te Tilburg in de richting klassiek muziektheater. Dat ze niet onopgemerkt afstudeerden blijkt uit het feit dat zij beiden diverse aanbiedingen kregen na hun afstuderen. Carlos zingt en speelt nu de rol van Harpo in de musical Color Purple door Opusone. Maaike wordt gecoacht door Helen en Klaus Donath met wie zij al diverse concerten gaf onder andere in Salzburg en Zurich. In maart 2018 was Maaike te beluisteren en te zien als solist in de opera Aorta tijdens het Opera Forward Festival. Thans volgt Maaike een masteropleiding aan het conservatorium in Amsterdam. Hier studeert ze bij Don Marazzo.

Carlos kreeg onder andere zanglessen van Edward Hoepelman, Miranda van Kralingen, Harry Ruijl en Wilma Bierens. Daarnaast volgde hij diverse masterclasses in binnen- en buitenland. Carlos is geboren in Brazilie en groeide op als adoptiekind in Werelderfgoed de Beemster. Maaike is geboren en opgegroeid in Heerlen.

Maaike en Carlos hebben er veel plezier in om samen divers klassiek repertoire ten gehore te brengen.

De entree kost twaalf euro, scholieren/CJP zes euro. Reserveren via wessel.ijzerlo@planet.nl of tineke@kunstopschool.nu of telefonisch via 0621570940.

Meer berichten