Nieuwjaarstoeten van Mukwano

De inhoud van de 'babytoete'. Foto: PR
De inhoud van de 'babytoete'. Foto: PR (Foto: )

AALTEN - De nieuwjaarstoeten van Mukwano: al jaren een begrip in Aalten en omstreken. Ook dit jaar doet stichting Mukwano zijn best om met Oud en Nieuw weer een mooie 'toete' aan te bieden. Met deze toete maakt men de kinderen blij, maar wordt ook het ontwikkelingswerk in Oeganda gesteund. Ook de 'babytoete' is dit jaar weer van de partij: een speciale zak gevuld met lekkers en wat leuks voor de kleinsten tot twee jaar.

In de gewone 'toete' is dit jaar gekozen voor meer snoep met natuurlijke kleur- en grondstoffen. Dit betekent minder heftige snoepjes qua suikergehalte en kleuren. Deze keuze is gemaakt naar aanleiding van de resultaten van de vragenlijst die vorig jaar werd uitgezet. Beide toeten kosten 2,75 euro. Bestellen kan als volgt: via internet op het online-bestelformulier op www.mukwano.nl; telefonisch bij Mirjam Klumpenhouwer, 06-13671192. De voicemail inspreken of een berichtje sturen is ook mogelijk of via de post door een briefje te sturen naar Emma Roelofsen, Eligiusstraat 13, 7121 EA te Aalten. Schrijf op dit briefje naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook het aantal toeten en welk soort. Bestellen kan tot en met 26 december. Ophalen en afrekenen (contant of via pin) van de toeten kan op 28 of 29 december tussen 18.30 en 19.30 uur bij de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64.
Mensen voor wie het afhalen problemen oplevert, kunnen contact opnemen met Mirjam Klumpenhouwer. Dan wordt er naar een oplossing gezocht.

Meer berichten